Bulvár, celeb

2010.06.27. 11:32

Stohlról vesznek példát a színészek

<p>Nem látszik megtörtnek Stohl András. Profihoz méltóan próbál Siklóson, ő a Tenkes kapitánya előadás motorja. Színésztársai szerint a szakma nem fogja őt meggyilkolni a történtekért - írja a Bors.</p>

Példaértékű odaadással próbálja a Tenkes kapitányának főszerepét Stohl András. A májusban kábítószer hatása alatt balesetet okozó színészt alaposan meghurcolták az utóbbi hetekben, színésztársai szerint azonban ez egyáltalán nem látszik meg a munkáján. Stohl ugyanis teljes erőbedobással vetette bele magát a színházi munkába, és kollégáinak is ő mutat példát.

– Már folynak a felújító próbák, és Stohl András is fokozott erőkkel dolgozik – árulta el A Borsnak. Ács Bálint, az előadás producere. – Az előadást tavaly mutattuk be és András hozzáállása már akkor is példaértékű volt, de idén megduplázott erőkkel szeretne bizonyítani a nézőknek. Az ő szerepében kiválóan kell tudni énekelni, harcolni és lovagolni, ráadásul mindemellett nagyon jó színésznek kell lenni, így nagy nehézségeket okozott volna más főhőst keríteni Buci helyére. András idén is a társulat meghatározó tagja, aki jó példával jár elöl, és ezzel erőt ad a többi szereplőnek is.

További részletek a Bors Online-on >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!