Bulvár, celeb

2010.03.01. 17:30

Voksán Virág megmutatta, mivel hódít az ágyban

<p>A szépség elárulta hogyan szokta aktuális partnerét levenni a lábáról.</p>

Voksán Virág a Cool Night Extrában Orosz Barbarának mesélt arról, hogyan szokta aktuális partnerét levenni a lábáról. Az explaymate elárulta, hogy pikáns fehérneműit is beveti az intim pillanatokban, ezek közül be is mutatott párat a stúdióban. Kollekciójában az extrém - középen igencsak hiányos - bugyiktól kezdve a szolidabb, de sokat sejtető, falatnyi darabok is fellelhetőek.

- Nagyon megválogatom, hogy kinek öltözök be, hiszen bizonyos idő után derül csak ki, hogy milyen az illető – mondta Voksán Virág a Cool Night Extrában.

Nézze meg a fotót >>>

Virág elárulta azt is, hogy nagy híve a szerepjátékoknak is, előfordult már, hogy szexi nővérként feszített akkori barátja előtt. Azt azonban fontosnak tartja, hogy a választott ruhadarabok kényelmesek legyenek, ráadásul a részletekre is nagyon odafigyel, olykor még a különböző olajokat is beveti, szettjét pedig hozzáillő szexi harisnyával és cipővel is megspékeli.
Forrás: Cool Night Extra
Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!