Bulvár, celeb

2010.02.19. 07:49

Szexbotránya óta először ma megszólal Tiger Woods

<p>Szexbotránya óta először lép a nyilvánosság elé pénteken Tiger Woods, a világ legsikeresebb golfosa - számolt be a hírrõl az amerikai média.</p>

A milliárdos Woods csaknem három hónapja vonult el a nyilvánosság elõl és függesztette fel határozatlan idõre golfos karrierjét. Állítólag azóta elvonón van, de ezt eddig senki sem erõsítette meg hivatalosan.

A sportoló magyar idõ szerint péntek délután 5 órakor tart sajtótájékoztatót a floridai Ponte Vedra Beach golfklubjában néhány kiválasztott riporter elõtt. Az eseményt csupán egy televíziós kamera rögzítheti majd, de csaknem minden amerikai tévécsatorna közvetíti.

Azt egyelõre nem tudni, hogy mirõl beszél majd Woods, de az amerikai média szerint magyarázatot ad majd magánéleti botrányaira, illetve arra is felel, hogy mikor kezdi el újra a golfot.

A Woodsról kiszivárgott, legutóbbi fotók tanúsága szerint a sportoló nem felejtette el a golfot.

Tiger Woods tavaly novemberben szenvedett autóbalesetet floridai otthona közelében. Az incidens körülményei azóta sem tisztázottak: az amerikai pletykalapok szerint felesége elõl menekült, aki megverte, miután kiderültek a sportoló nõügyei. Legkevesebb egy tucat nõvel hozták a kétgyermekes Woodsot kapcsolatba. Magánéleti botrányai után több reklámozó is elfordult tõle, állítólag felesége is válni akar tõle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!