Bulvár, celeb

2009.01.10. 14:36

Kórházba került Patrick Swayze

<p>Tüdőgyulladást kapott, emiatt bement egy Los Angeles-i kórházba Patrick Swayze, saját lábán - mondta az amerikai A&E nevű tévécsatorna szóvivője a Televíziós Kritikusok Szövetségének egyik találkozóján, még pénteken.</p>

A hírt az amerikai People magazinnak is megerősítették a filmsztár szóvivői.
Swayze-nek pénteken a kritikusok előtt kellett volna beszélni új tévésorozatáról, a "The Beast (A szörny)"-ről, de a találkozóra már nem tudott elmenni. Most néhány napig megfigyelés alatt tartják a "Dirty Dancing" és a "Holtpont" sztárját. A hasnyálmirigyrákban szenvedő Patrick Swayze szervezetét valószínűleg a kemoterápia gyengítette le annyira, hogy tüdőgyulladást kapott.
A színész reméli, hogy hamarosan visszatérhet munkájához, és személyesen vehet részt az A&E-n sugárzott sorozatának promóciós kampányában. A január 15-én bemutatásra kerülő tévésorozatban egyébként egy veterán FBI-ügynököt játszik, akinek feladata, hogy kiképezzen egy zöldfülű újoncot.
Swayze négy órával azután értesült rákbetegségéről, hogy a csatorna rábólintott a sorozat elkészítésére. Az első széria összes részét le tudták forgatni a színész betegsége ellenére, és orvosai azt mondták neki, hogy aláírhatja a második szezonra szóló szerződését is.

Patrick Swayze egyébként először beszélt egy tévéinterjúban ezen a héten betegségéről az ABC riporterének, Barbara Walters-nek. Az 56 éves színész elmondta: "a poklot élte át" a sorozat forgatásának egy éve alatt betegsége miatt.
Hozzátette: fél és dühös, hogy nem tud semmit sem tenni a rák ellen, és folyamatosan azt kérdezi, miért őt kínozza a betegség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!