Bulvár, celeb

2008.01.02. 10:48

Jennifer Lopez mesebeli élete

<p>Amióta csak Jennifer Lopez befutott: élnek-halnak érte, mindent tudni akarnak róla. Újabb kulisszatitkok szivárogtak ki. <dia width="850" height="630" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jennifer_Lopez_2007_09_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jennifer Lopez 2007.09.25." /></a></dia><BR /></p>

Jennifer Lopez  a New York-i Castle Hillben született, és ovis kora óta énekesnő és táncos szeretett volna lenni, így 19 évesen beiratkozott egy New York-i tánciskolába. Elég sokára, csak a kilencvenes évek elején indult el a pályafutása, de ekkor még csak háttértáncosként dolgozott. Zenei karrierje tíz évvel ezelőtt kezdődött.

Az első album után nem volt megállás: sorra zsebelte be a zenei díjakat, és a mozivásznon is többször feltűnt. Jennifer Lopez a magánéletben sem volt túl szerencsés. Egy házassága már tönkrement 1997-ben, majd ezután több kapcsolata is kudarcba fulladt - talán a leghangosabb ezek közül a Ben Affleckkel való szakítása volt. 2004-ben Jennifer összeházasodott az énekes Marc Anthony-val, akivel azóta együtt is dolgozik.

J-Lo és férje pont egy évvel ezelőtt döntötték el, hogy három évnyi próbálkozás után az örökbefogadnak. Mind a ketten szerettek volna saját gyermeket, de ez lehetetlennek bizonyult, elhatározták, hogy egy Puerto Rico-i babát vesznek magukhoz.

Az elhatározást azonban megzavarta egy kis mosolyszünet: tavasszal arról kezdtek el írni, hogy a pár külön költözött, és beadják a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Pár hónapnyi csend után azonban közös koncertturnét szerveztek. Az első szeptemberi fellépésük során J. Lo kisebb pocakkal jelent meg, és ezzel egy időben elindultak a találgatások is.

Egy héttel az ikrek érkezésének bejelentése után azonban kisebb baj történt, ugyanis az énekesnő egyik fellépése után vérezni kezdett. Orvosai már korábban is javasolták, hogy kicsit lassítson, mert veszélyeztetheti magzatait ezzel a tempóval.

J. Lo sokáig senkire sem hallgatott, a baleset óta azonban kezes bárány módjára követi orvosai utasításait a díva, és mindent megtesz azért, hogy semmi bántódása ne essék kis Anthony csemetéknek.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!