Bulvár, celeb

2007.12.19. 13:03

Vilmos herceg és Kate együtt élnek

<p>Kate Middleton már két hónapja szabad bejárást kapott a Clarence House-ba, amely Vilmos herceg hivatalos londoni tartózkodási helye. <dia width="850" height="630" alt="Kate Middleton 2007.09.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kate_Middleton_2007_09_24_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kate Middleton 2007.09.24." /></a></dia></p>

A személyzet meglepődött, mikor Kate Middletont meglátták, ahogyan ki-bejárkál Vilmos herceg rezidenciáján.

A pletykák szerint saját lakásának kulcsait pedig a testvérére bízta, és egyre több időt tölt Vilmos hercegnél.

Az újságok szerint egyre közelebb az eljegyzés, Kate és Vilmos ismét vadászaton vettek részt. A fotókon szorosan átölelik egymást. Ez egyre több találgatásra ad okot az eljegyzést illetve az esküvőt illetően.

Vilmos herceg és Kate Middleton még áprilisban szakítottak, aztán augusztusban újra egymásra találtak. A szakítás tényét hivatalosan is bejelentették, azonban azt máig nem közölték, hogy ismét együtt vannak. Az azóta készült fotók viszont egyértelműen bizonyítják, hogy ismét egymásra találtak.

További cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!