Bulvár, celeb

2007.12.10. 14:13

Nicole Kidman nem elég szexi

<p>Bár színészi teljesítményével felülmúlta az elvárásokat Nicole Kidman, testi adottságai terén gondokkal küzd. <dia width="850" height="630" alt="Nicole Kidman arcai II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nicole_Kidman_arcai_II_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nicole Kidman arcai II." /></a></dia><BR /></p>

Ritka manapság Hollywoodban a jogos önkritika, általában mindenki többre tartja magát annál, mint amire képes. Lindsay Lohan sem képes belátni, hogy színészi vénája olyan vékony, mint az Olsen-ikrek kisujja.

Nicole Kidman nem hiányzó tehetsége miatt ostorozta magát a minap egy interjúban, mert arra már bizonyítékot kapott egy Oscar-díj képében.

A köztudatba ausztrálként bevonult, hawaii születésű színésznő nem érzi magát elég dögösnek egyes szerepek megformálására. Így például Bond-lány sem lesz soha, bár nem is kérték fel rá.

A világ kedvenc titkos ügynöke mellé csak olyan hölgyek valók szerinte, akik megmozgatják a férfiak fantáziáját, amire ő nem képes. Ezért nem jön össze egyelőre a Daniel Craig-gel való triplázás. 

Ugyanis a hatalmasat bukott "Az invázió" után, "Az arany iránytűben" is egymás mellett domborítanak. A Philip Pullman könyvéből készült alkotás azonban sikeresnek ígérkezik, hisz rögtön első helyen debütált az amerikai mozikban.

Ha a huszonkettedik Bondban nem is kap szerepet, anyaként ismét számít rá két örökbe fogadott gyereke. Az ünnepekre ugyanis Tom Cruise hajlandó volt elengedni közös csemetéiket a Szcientológia átnevelő táborból.

A nagy családi összeborulásra szükség is van, hisz Isabella és Connor nem hajlandók anyának szólítani, egyszerűen le’’nicole’’-lozzák. Mivel nem igazán töltenek együtt sok időt.

Épp ezért Kidman azt fontolgatja, hogy tart egy pár éves szünetet a filmezésben, hogy férjére, Keith Urbanra és csemetéire tudjon koncentrálni.
További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!