Bulvár, celeb

2007.12.17. 16:32

Kiefer Sutherland nem magányos

<p>Kiefer Sutherland nem unatkozik a dutyiban. A színész rajongói levelek százait kapta a börtönben. <dia width="850" height="630" alt="Sztárok - Kiefer Sutherland"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szt_rok___Kiefer_Sutherland/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Sztárok - Kiefer Sutherland" /></a></dia><BR /></p>

Kiefer Sutherland nem unatkozik a dutyiban. A rajongói annak ellenére sem pártoltak el tőle, hogy állandóan részegen randalírozik.

A Glendale-i városi börtön szóvivője, John Balian szerint nincs gond Kiefer viselkedésével a hűvösön, szinte hangját sem hallani, annyira lefoglalja a rajongói levelek olvasgatása. Naponta több száz bátorító levelet kap, így ha nem is válaszol mindre, akkor sem unatkozik.

Az egyetlen látogatója az ügyvédje. Nem tudni, hogy ő nem akarja tartani a kapcsolatot barátaival, vagy azok nem keresik, egy azonban biztos: a 40 éves színész a rácsok mögött tölti a karácsonyt, az új év első napjait és a következő születésnapját is.

Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!