Bulvár, celeb

2007.12.28. 13:07

Hírességek rács mögött

<p>Nem félresikerült ízlésük tehet róla, hogy idén a csíkos rabruha és a kék kórházi köpeny volt a divat a sztárok körében. <DIA width="650" height="690" alt=""><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Paris_Hilton_2007__12__21_/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Paris Hilton 2007. 12. 21." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Lindsay Lohan 2007. 12. 19."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Lindsay_Lohan_2007__12__19_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Lindsay Lohan 2007. 12. 19." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<DIA width="850" height="630" alt="Sztárok - Kiefer Sutherland"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szt_rok___Kiefer_Sutherland/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Sztárok - Kiefer Sutherland" src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA><BR /></p>

Évről-évre kitalálnak maguknak valami közös elfoglaltságot a hollywoodi nagyágyúk. Egyszer valamilyen új vallási gyülekezetben találják magukat, máskor lázas állatgyűjtésbe kezdenek.

A lényeg, ha az egyik kitalál valami hülyeséget, azt a többinek is folytatnia kell, nehogy már valaki is kimaradjon. A 2007-es év a több napos kényszerszáműzetésekről szólt.

Minden balhék koronázott királynője, Paris Hilton teremtett divatot a narancssárga kezeslábassal. Az örökösnőt negyvenöt napi börtönéletre ítélte a bíróság, mivel egy hónapon belül háromszor kapcsolták le, amint jogsi nélkül száguldozott, nem kevés alkohollal a vérében.

Ám a jó magaviseletére és a rossz egészségi állapotára való tekintettel, csak huszonhárom éjszakát húzott le a csupasz falak között. Nagy magányában éhségsztrájkolt, pánikrohamokat színlelt és sajnáltatta magát az érte tüntető rajongókkal.

Miután kijött, magára a szent koktélos könyvre esküdött meg, hogy megjavul, és Szent Hiltonként vonul be a történelembe. Nos, ez kevesebb ideig tartott, mint egy üveg vodka elfogyasztása.

Nem sokkal később három legjobb tanítványa, Nicole Richie, Lindsay Lohan és Britney Spears is a nyomdokaiba léptek, az alternatív vezetés területén. De ők inkább az elvonót választották a rácsos ház helyett.

LiLo rögtön az esztendő negyedét különböző leszoktató intézményekben tudta le. Bár ezek az alkalmak neki inkább arról szóltak, hogy ellenőrzött körülmények közt folytatta kinti életvitelét. Ivott, drogozott, bulizott és természetesen combközével vákuumként szippantotta a férfiakat.

Aztán november közepén neki is el kellett töltenie egy kis büntit a dutyiban, de mindössze nyolcvan percet, így ebédre már kint is volt. Nála nem sokkal több ideig szívta az állott levegőt Lionel Richie szeme fénye sem. Nic is végzett nyolcvankét minutum alatt, mivel nem volt neki hely a büntetés-végrehajtó intézményben.

Meg közben terhes lett a Good Charlotte énekesétől, Joel Madden-től, így az orvosok kimosták a vezeklés alól.

A világ legnagyobb hullócsillaga, Britney Spears ugyan elkerülte a rabruhát, ám a rehabot már nem hagyhatta ki. Pláne miután elütött több paparazzit, egyet meg esernyővel vert meg. De igazán csak odabent kezdte meg a lecsúszást, kopaszra borotválta okos buksiját, majd megpróbálta felkötni magát. A piával való leállás pedig nem jött össze, így elvesztette két fiának felügyeleti jogát.

Az éjszaki lepke kvartetthez nem mérhető sztárocskák, úgy, mint a többszörös Golden Globe és Emmy díjas Kiefer Sutherland, vagy Tom Sizemore is kitettek magukért. A 24 sztárja előreláthatólag két szériányi időszakot tölt elzárva, ha december végén bűnösnek találják a próbaideje megsértésért.

A Sólyom végveszélyben szereplője pedig hiába zokogott a bírónőnek, hogy ne ítélje el, a végig drogozott valóságshowjából volt ellene elég bizonyíték.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!