Bulvár, celeb

2007.12.10. 10:31

Dobó Kata végre boldog

<p>Csak úgy ragyog az arca Dobó Katának amikor kedveséről, Gáborról beszél. A gyönyörű színésznő boldog, hiszen másfél év egyedüllét után újra rátalált a szerelem.</p>

Bár még csak két hónapja van együtt párjával, azt mondja: már az elején érezte, hogy ebből szép kapcsolat lesz.

A színésznő másfél év egyedüllét után most újra boldog, hiszen egy egyiptomi búvártúrán megismerkedett Gáborral, akivel azóta is együtt vannak. Dobó Kata most még óvatosan beszél új kapcsolatáról, de azt nem tagadja, az elejétől azt érzi: ez az, amire vágyott.

- Csak a saját nevemben beszélhetek, de én nagyon boldog vagyok, minden kerek a magánéletemben. Hosszú ideig nem volt mellettem férfi, ami miatt bevallom, eleinte féltem is, hogy milyen lesz újra randizni. A félelmem nem igazolódott be, szerencsére minden nagyon természetesen ment.

Dobó Kata, aki hosszú évek után tavaly egyedül, vagyis partner nélkül töltötte az ünnepeket, most nagyon izgul, hiszen idén édesanyjával, édesapjával és Gáborral tölti a szentestét.

- Egyelőre óvatosan beszélek még erről az egészről, a magánéletemet mindig is óvtam, nem szeretném ha a kapcsolatunk áldozatul esne a nyilvánosságnak. De azt azért nem tagadom, és nem titkolom, hogy már nem vagyok egyedül, és amikor csak lehetőség van rá, a párommal töltöm az időt.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!