Bulvár, celeb

2007.12.11. 13:11

David Beckham fehérnemű modell lett

<p>David Beckham fantasztikusan néz ki az Armaninak készített fehérnemű reklámban. Kidolgozott izmai és domborodó gatyája láttán sokan azt kérdezik: Ez tényleg valódi? <dia width="850" height="630" alt="David Beckham"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/David_Beckham/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="David Beckham" /></a></dia></p>

Csak Victoria Beckham tudhatja az igazságot. Nevezetesen, hogy David alsónadrágjában egy igazi "Beckham" rejtőzik, vagy a jobb kép érdekében egy zoknit dugott oda?

David Beckham az Armani fehérnemű-kollekciójához adta az arcát és testét.
A fényképeket a két ismert fényképész Mert Alas és Marcus Pigott készítette Beckhamről. Nyomtatásban először a Vanity Fair magazin amerikai kiadásában, a februári számban fognak megjelenni a fotók.

Ezután a világ számos országában teszik ki David Beckhamet lenge öltözetben az óriásplakátokra, a hölgyek legnagyobb örömére.

 

 

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!