Bulvár, celeb

2007.12.07. 08:19

Beyonce pikáns meglepetése

<p>Beyoncé és Jay-Z pikáns párizsi kirándulással ünnepelték a férfi 38. születésnapját. Meztelen hölgyekkel mulattak. <dia width="850" height="630" alt="Beyonce arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Beyonce_arcai/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Beyonce arcai" /></a></dia></p>

Jay-Z és Beyoncé nemcsak egymást szereti vizsgálni meztelenül, ezért lenge öltözékű hölgyekkel mulattak.

A hip-hop előadóinak egy dologról szól az életük, a minél nagyobb fényűzésről. Extravagáns ruhák, óriási arany és gyémánt ékszerek, hatalmas autók, és zavarba ejtő domborulatú hölgyek. Ezek után nem is csoda, hogy a születésnapjaikat sem szerény körülmények között ünneplik.

A rap ipar királya, Jay-Z se szívesen fogja magát vissza a költekezésben. De világra jöttének harmincnyolcadik évfordulóját magához képest szokatlanul puritán módon tudta le. Hisz tavaly három millió dollárt sikerült eltapsolni az eseményre.

Idén kedvesével, Beyoncé-val felpakoltak és átruccantak Párizsba, hogy egy romantikus hétvégi lepedőgyűréssel tisztelegjenek az úriember kora előtt. Ám nemcsak az ágytorna miatt sikerült pikánsra a kirándulás.

 Egyik este ugyanis megtekintették az egyik klub erotikus show-ját. A revü messze földön híres, mivel szinte meztelen hölgyek ropják a színpadon egész éjjel. A többi vendég elmondása alapján, a páros nagyon élvezte a látottakat.

Korábban Ms. Knowles tartott egy csajos estét a barátnőivel, egy alternatív sztriptíz bárban. Ahol Beyoncé végig az asztalon tombolt, és úgy füttyentgetett a lányoknak, mint egy éhes farkas.
Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!