Bulvár, celeb

2007.11.26. 15:16

Kylie Minogue nem tud felejteni

<p>Kylie képtelen elfelejteni volt szerelmét, bár az folyton megcsalta, és a legnagyobb bajban hagyta magára. <dia width="850" height="630" alt="Kylie Minogue II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kylie_Minogue_II_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kylie Minogue II." /></a></dia></p>

Kylie Minogue az elmúlt két évben tanúbizonyságot tett róla, hogy bármilyen csapás is éri, ő talpra áll. A balszerencse sorozata azzal indult, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála.

Aztán már a felépülési időszak közepén otthagyta szerelme, Olivier Martinez. Ami kissé visszavetette a gyógyulásban. De a testi és lelki fájdalmak ellenére összeszedte magát, és rekordidő alatt készített egy albumot, amelyen nem fedezhetők fel a kellemetlen időszak nyomai.

A lemez promóciója alatt azonban még mindig elkerülhetetlenek a betegségére és az ex-kedvesre vonatkozó kérdések. De Kylie Minogue készségesen válaszol a legintimebb kérdésekre is. Mert ezzel segítséget nyújthat a hasonló helyzetbe került nőtársainak.

Így fény derült arra, hogy Kylie Minogue érzései nem sokat változtak a francia színész iránt. Együttlétük alatt annyi mindenen mentek át, hogy örökre a szívébe zárta Martinezt.

Kylie a szakítás miatt nem elkeseredett, szerinte inkább sikerként kell elkönyvelni, hogy még idejében búcsút intettek egymásnak. Hisz azok sokkal jobban szenvednek, akik húsz évet élnek egy rosszul működő házasságban. Sőt, még a szingli életvitelt is élvezi, így a közeljövőben nem tervezi egy újabb ágyas beszerzését. Most végre van ideje magára, és nem kell máshoz alkalmazkodnia.

Viszont nem mindennel ilyen elégedett az énekesnő. A londoni Madame Tussauds múzeumban kiállított viaszmásával képtelen megbarátkozni. Pedig már a negyedik változatánál jár a Minogue-bábu. Az előzővel az volt a gondja, hogy gusztustalanul erotikus pózban volt, így a kutyahelyzetben lévő szobornak mindenki a hátsóját fogdosta. Amire az ál-Kylie szexis hangokkal reagált.

 A kiállítás szervezői nemrég lecserélték a nem kívánatos alkotást, de az új sem nyerte el eredetije tetszését. Kylie Minogue akár még fizetne is, csak tűntessék el a darabot. Annak ellenére, hogy ez az első példány, ami kellemes parfümillatot áraszd magából.
Forrás:www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!