Bulvár, celeb

2007.11.05. 14:07

Amy Winehouse ismét rombolt

<p>Az EMA díjátadó előtt Münchenben teljesen lerombolta Amy Winehouse a rendelkezésére bocsátott öltözőt. <dia width="850" height="630" alt="Amy Winehouse 2007.05.25."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Amy_Winehouse_2007_05_25_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Amy Winehouse 2007.05.25." /></a></dia></p>

A pletykák szerint  Amy Winehouse szétdobálta a számára kikészített gyümölcsöket, székeket és asztalokat, étellel kente össze a falakat és egy asztalt teljesen széttört.

Snoop Dogg meglátogatta az angol énekesnőt az öltözőben, és szinte sokkot kapott a rendetlenségtől.

"Fél órával a show kezdete előtt Snoop meg akarta nézni, hogy minden rendben van-e Amyvel. Meglepte a látvány, Amy öt percig tört-zúzott, miközben a menedzsere csak állt és nézte.

Spagettit dobált a falra, és öt perc alatt mindent összetört, ami csak a kezébe akadt” – mesélte az egyik bennfentes. "Majd hozzákezdett a szőnyeg feltépéséhez, Snoop pedig csak állt ott döbbenten, nyitott szájjal, de nem csinált semmit” – folytatta a személyzet egyik tagja.

Hogy mi volt az oka Amy Winehouse-nak a dühkitörésre, az nem derült ki.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!