Bulvár, celeb

2007.10.30. 16:08

Halle Berry nem csalt

<p>Halle Berry élénken emlékszik a gimnáziumi szépségkirálynő választásra. Az iskola igazgatója szerint csak csalással fordulhatott elő, hogy egy sötétbőrű nyert. Halle viszont nem csalt. <dia width="850" height="630" alt="Halle Berry 2006.08.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Halle_Berry_2006_08_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Halle Berry 2006.08.15." /></a></dia></p>

Már számos év eltelt, Halle Berry sikeres színésznő lett, de a mai napig emlékszik a szépségversenyre. Halle megelőzte a kék szemű, szőke hajú tökéletes lányt, majd a verseny után az igazgató mindkettőjüket az irodájába hívatta.

"Halle te lettél az első. Vicky te pedig a második. De biztos vagyok benne, hogy Halle hamis szavazatokkal töltötte meg az urnát.” – mondta nekik az igazgató az irodában.

Halle Berry édesanyja annyira felháborodott a feltételezésen, hogy rögtön autóba ült, és az iskolába hajtott.

Az igazgató zavarba jött, próbálta megmagyarázni, miért kételkedett, de nem sikerült neki. "Szerintem csak nem tudta elképzelni, hogy egy sötétbőrű lány mindenféle praktika és csalás nélkül nyerni tud egy ilyen iskolai versenyen.” – meséli most nevetve a 41 éves színésznő.

Az igazgató kompromisszumot ajánlott, és végül egy pénzérmét dobtak fel, hogy eldöntsék, ki legyen a nyertes.

Meglepő módon a szerencse is Halle Berrynek kedvezett, és így már az igazgató nem tudott több kifogást emelni.

Ez a kis győzelem indította el a kissé bizonytalan Halle Berryt a siker útján, ezért jelentkezett arra a szépségversenyre, amelyen megnyerte a "Miss USA 1986” címet.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!