“Négy szabályos gól született, mégis kikaptunk 2-1-re”

Akt.:
Bekő Balázs: "Négy szabályos gól született, mégis kikaptunk 2-1-re"
Bekő Balázs: "Négy szabályos gól született, mégis kikaptunk 2-1-re" - © Fotó: Homoky György
Másképpen alakul minden, ha megadják a szabályos gólunkat, a 28. percben, Novothny fejese után” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője, a Budapest Honvéd elleni idegenbeli bajnoki után.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): – Küzdelmes mérkőzés volt a mai, örülünk, hogy győztesen jöttünk le a pályáról. Nagyon nehéz összecsapásra számítottunk, az is volt. Igaz, az ellenfélnek voltak hiányzói, Nikházi, Koman vagy Bacsa, de ez mit sem von le sikerünk értékéből. Összességében megérdemelten nyertük meg a meccset, bár kétségtelen, hogy szerencsés pillanatokban szereztük a gólokat, hiszen a félidők végén a Diósgyőrnek már ne volt ideje válaszolni. De ezt a fajta szerencsét ellenfelünk ismeri, hiszen többször így szereztek pontokat a közelmúltban.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Kezdeném azzal, hogy ha a meccs egészét nézzük, négy szabályos gól született, mégis kikaptunk 2-1-re. Másképpen alakul minden, ha megadják a szabályos gólunkat, a 28. percben, Novothny fejese után. A félidő végén semmi nem indokolta, hogy hátrányba kerüljünk, mégis így történt, de hát ilyen a foci. Jól is játszottunk, nagyon nem tudom bántani a csapatom, de nyilván voltak hibák, ami miatt ez a vereség bekövetkezett. Nagy csata volt, nagy fizikai harc, sajnálom, hogy a végén kihagyott a koncentrációnk és elvesztettük a mérkőzést.


BOON-ÉLŐ – Bp. Honvéd vs. DVTK 2-1 (1-0)

Budapest, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 10. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »