BOON TopAds

2011.07.26. 16:20

Középkori forgatag

XII. Középkori Forgatag Diósgyőr várában - 5 családi belépőt sorsoltunk!

XII. Középkori Forgatag Diósgyőr várában - 5 családi belépőt sorsoltunk!

Augusztus 13-án és 14-én, egész hétvégén hamisítatlan középkori hangulattal, látványos időutazással vár Diósgyőr!

Lovas haditorna bemutatók a Visegrádi Szent György Lovagrend, a Diósdi Lovagok, a Csallóközi Lovasíjászok, Kassai Lajos világrekorder lovasíjász, a cseh Memento Mori nehézpáncélosok és a leliwai lengyel lovagrend részvételével. A fogadókban és a borozókban illatozó pecsenyék, tüzes borok és hűs seritalok csábítanak kóstolóra.

Szombaton este akasztással, boszorkányégetéssel fűszerezett udvari mulatság, valamint a csehországi Remdih zenekar látványos középkori koncertje várja a látogatókat.

Vegyüljön el a gólyalábasok, zenészek, mesteremberek, kereskedők kikapós szépasszonyok és más hétköznapi figurák forgatagában! Próbálja ki a középkori mesterségeket, készítsen saját kezűleg patkót, sámlit, vagy kupát! A királyi fogadóban kóstolja meg az ínycsiklandó sülteket, hozzá verjen csapra egy hordó hűs seritalt! Jósoltasson a vár boszorkányával, élvezze a messze földről érkezett vitézek lovagi tornáját, válassza meg a torna szépét! Legyen részese Ön is a középkornak, engedjen a Forgatag csábításának!

Részletes program: www.diosgyorivar.hu

Játékunk nyertesei:

Zinger Beáta - zingerbea@...

Stefanik István - stefanikistvan@...

Szakos Erika - szakoserika@...

Balogh Csabáné - bemoke36@...

Valkó Zoltán - zvalko@...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!