BOON Sziréna

2019.01.22. 16:22

Kiemelt szabálysértések: minden napra jut egy elvett jogsi!

Miskolc, Sajószöged, Tiszaújváros - Hétfőn írtunk az M30-as baleset miatt egy kamionostól elvett jogosítványról, de keddre is jutott egy.

Miskolc, Sajószöged, Tiszaújváros - Hétfőn írtunk az M30-as baleset miatt egy kamionostól elvett jogosítványról, de keddre is jutott egy.

Nem tartott megfelelő követési távolságot, és balesetet okozott egy autós Sajószögednél, ahol korábban történtek már sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek.

Hátulról telibe

Legutóbb ezen a helyen egy édesapa helyzetfelismerése mentette meg a gyermekeit attól, hogy egy autós elüsse őket. Most egy kis tehergépkocsi nyíregyházi sofőrje, január 22-én, 9 óra 6 perckor Sajószögeden, az Ady Endre úton nekihajtott egy személygépkocsinak.

Az adatok szerint az anyagi káros közúti közlekedési baleset okozója nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért ütközött neki az előtte, forgalmi okból lassító autónak.

A szabálysértésen tetten ért sofőrt előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol beismerte a szabálysértés elkövetését.

A hatóság - a még aznap meghozott - elsőfokú határozatában, a 39 éves sofőrt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

Továbbra is alkalmazzák

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

ÉM


[related-post post_id="4115606"]

[related-post post_id="4112851"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!