BOON Sziréna

2018.07.06. 22:43

Hármas halál a 3-as főúton Csobádnál

Csobád - Halálos közúti közlekedési baleset történt pénteken kora este a 3-as számú főút Halmaj és Csobád közötti szakaszán.

Csobád - Halálos közúti közlekedési baleset történt pénteken kora este a 3-as számú főút Halmaj és Csobád közötti szakaszán.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, két lengyel rendszámú személygépkocsi haladt Miskolc irányába, amikor a hátuk mögül egy Fiat mikrobusz kezdett előzésbe.

Sajnos ezt nagyon rosszkor tette, mert szemből érkezett egy kamion, aminek neki ütközött. Az egyik előzött lengyel gépjármű menet közben az árokba hajtott és egy fának ütközött. Úgy tudjuk, hogy közülük senki sem sérült meg.

Értesüléseink szerint, hárman a helyszínen haltak meg a mikrobuszban. A tűzoltóság munkatársai feszítővágók segítségével most szedik ki az elhunyt személyeket a járműből.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta a rendőrség. Az igen erős forgalmat földutakon terelik tovább. Az anyagi kár tetemes, a baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!