BOON Sziréna

2018.05.04. 10:11

Megfenyegették a hívásfogadó központot!

Miskolc - Bombát keresnek a miskolci és a szombathelyi épületben a szakemberek.

Miskolc - Bombát keresnek a miskolci és a szombathelyi épületben a szakemberek.

Szirénázva érkeztek a tűzoltóautók, a katasztrófavédelmi műveleti egység autója, illetve több rendőrautó reggel kilenckor a Hatvanötösök útjára, ahol a 112-es hívásfogadó központ épületét vették célba.

Mint Dobi Tamástól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtósától megtudtuk, a 112-es számra fenyegető telefonhívás érkezett reggel, amelyben az illető a központ felrobbantását helyezte kilátásba. Így kivételesen a hívásfogadó központ munkatársai saját magukhoz hívtak segítséget a telefonhívást követően.

Arról azonban nem nyilatkozott a fenyegető, hogy melyik központról van szó, még előtte letette a telefont, így mindkét központban – Miskolcon és Szombathelyen – megteszik a szükséges lépéseket.

Dobi Tamás hangsúlyozta, miközben vizsgálják a bejelentés valóságtartalmát és igyekeznek a telefonáló kilétét is felderíteni a hívásfogadó központ működése zavartalan, így várják a segélykérő hívásokat.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!