BOON Sziréna

2018.03.02. 15:24

Családi Trabanttal üldözött cserbenhagyó

Miskolc - A helyszínelések gyakran nem fejeződnek be akkor, amikor a munkaidő.

Miskolc - A helyszínelések gyakran nem fejeződnek be akkor, amikor a munkaidő.

Stefán János gyakran megy helyszínre este, éjjel, hétvégén, ünnepnapokon is, ahogy mondja, volt rá példa, hogy próbálták otthon a családjában melegen tartani a karácsonyi vacsorát rá várva.

„Tudni kell elfogadni a családnak is ezt, persze van, ahol nem sikerül és emiatt lépnie kell a kollégának. Az én gyermekeim ebbe nőttek bele. A fiamat is megfertőzte a közlekedés szeretete, már közlekedési mérnökként dolgozik, tömegközlekedési járművek digitális, informatikai fejlesztésével foglalkozik. Most egy elalvásfigyelő, figyelmeztető rendszert tesztelnek. A lányom másfelé indult, de az ő gyermekkorában is jelen voltak a közlekedési táborok, versenyek.”

Családi vásárlás helyett

„Volt rá példa még a kilencvenes években, amikor a családi Trabanttal üldöztük a cserbenhagyót. Éjjel történt az eset, amikor a baleset okozója elhajtott a helyszínről, ki volt adva a körözvény, hogy aki olyan összetört autót lát jelezze. Elindultunk a családdal vásárolni és az Egyetemváros–Avas kereszteződésben kiszúrtam egy összetört autót, melyen a sérülések egyeztek az éjszakai baleset okozójával.

Utánaindultam, a feleségem hívta a rendőrséget, a két gyerek hátulról szurkolt, közben adtuk a pozíciót a telefonon, és a kollégák így állították le a Pesti út végén, persze még akkor is ittas volt” – meséli nevetve az őrnagy.

ÉM-HI


[related-post post_id="3782842"]

[related-post post_id="3783594"]

[related-post post_id="3783675"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!