BOON Sziréna

2018.02.24. 13:18

Rács mögött maradnak a putnoki brutális gyilkosság gyanúsítottjai

Miskolc, Putnok - Kegyetlen emberölés Putnokon: jogerős az előzetes letartóztatás.

Miskolc, Putnok - Kegyetlen emberölés Putnokon: jogerős az előzetes letartóztatás.

Előzetesben maradnak a putnoki emberölés gyanúsítottjai – a Miskolci Törvényszék helybenhagyta a Miskolci Járásbíróság végzését.

Elvágták a nyakát és derítőbe rejtették

Mint írtuk, a gyanúsítottak és a sértett együtt italoztak egy Putnokhoz közeli településen, majd az egyik gyanúsított nő által vezetett autóval Putnokra indultak. Az autóban utazók vitatkoztak, majd a sértettet a két gyanúsított férfi egy késsel többször megszúrta, a nyakát is elvágták.

Putnokra érve a vérző sértettet a kocsiból kihúzták, és tovább szurkálták, miközben a gépkocsit vezető gyanúsított telefonnal világított társainak. A sértett a helyszínen életét vesztette. A gyanúsítottak a holttestet visszatették az autóba, majd egyikük ingatlanán lévő emésztő gödörbe tették. A nyomok eltüntetésében az egyik gyanúsított korábbi élettársa – az ügy negyedrendű gyanúsítottja – is közreműködött.

Helybenhagyott döntés

A Miskolci Járásbíróság február 8-án a gyanúsítottak előzetes letartóztatását elrendelte. A végzéssel szemben a gyanúsítottak és a védők fellebbeztek, ezért a Miskolci Törvényszék felülvizsgálta az elsőfokú bíróság döntését. Figyelemmel arra, hogy nem csupán a szökés, elrejtőzés veszélye, hanem az eljárás befolyásolásának és a bűnismétlés veszélye is fennáll, a másodfokú bíróság sem látott lehetőséget enyhébb kényszerintézkedés alkalmazására, ezért az elsőfokú bíróság döntését helybenhagyta. A végzéssel szemben további fellebbezésnek nincs helye.

- ÉM-SZB -



[related-post post_id="3761636"]

[related-post post_id="3760579"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!