BOON Sziréna

2018.01.27. 14:09

Lábnyoma mellett a sörét is hátrahagyta a betörő Miskolcon

Miskolc - A rendőrök húsz percen belül elfogták azt a férfit, aki egy miskolci garázsba akart betörni.

Miskolc - A rendőrök húsz percen belül elfogták azt a férfit, aki egy miskolci garázsba akart betörni.

Telefonon tett bejelentést egy miskolci férfi január 25-én éjfél körül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy valaki megkísérelt betörni a garázsába.

Az épület riasztóberendezéssel van felszerelve, és amikor a betörő a lakatot lefeszítette az ajtóról a sziréna megszólalt, így az elkövető elmenekült.

A járőrök a helyszínre vonultak, ahol a hóban a betörő cipőjétől származtatható talpnyomokat, továbbá egy hátrahagyott dobozos sört találtak. Azonnal megkezdték a kutatást és húsz percen belül az egyik utcában igazoltattak is egy férfit, aki a rendőrök kérdéseire zavartan és ellentmondásosan felelt, de az ő cipője és a helyszínen talált talpnyomok összehasonlítása után már elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A járőrök a 27 éves K. József helyi lakost a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!