BOON Sziréna

2018.01.21. 13:09

A Zsarnai környékén prostitúcióra kényszerítette élettársát

Miskolc - Elfogatóparancs alapján fogták meg a párját futtató férfit. Meg akarta vesztegetni élettársát is.

Miskolc - Elfogatóparancs alapján fogták meg a párját futtató férfit. Meg akarta vesztegetni élettársát is.

A Miskolci Járásbíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezett egy férfit, akivel szemben kerítés, kapcsolati erőszak és zaklatás gyanúja miatt indult eljárás.

Elvette minden keresetét

A gyanúsítás szerint a férfi arra kényszerítette élettársát, hogy Miskolcon, a Zsarnai piac környékén prostitúciós tevékenységet végezzen, és az így megkeresett pénzt teljes egészében át kellett adnia neki. Hogy ennek élettársa eleget tegyen, többször fenyegette, megverte. Emiatt már büntetőeljárás is indult ellene, amely során az élettársának 200 ezer forintot ajánlott fel, ha számára kedvezően módosítja, azaz "visszavonja" tanúvallomását.

Akár 10 évet is kaphat

A férfit most elfogatóparancs alapján fogták el. Bűnössége esetén 2 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztés lehet a büntetése, ez pedig már önmagában megalapozza azt, hogy a szökésétől, elrejtőzésétől tartani kell. Előélete és életmódja miatt annak a veszélye is fennáll, hogy újabb bűncselekményt követ el, vagy a bizonyítási eljárást megnehezítené a tanúk befolyásolásával vagy megfélemlítésével.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!