BOON Sziréna

2017.03.29. 08:28

Rács mögött a miskolci szamurájkardos

Miskolc - Előzetesben várja sorsát a karddal támadó garázda.

Miskolc - Előzetesben várja sorsát a karddal támadó garázda.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki a megalapozott gyanú szerint március 25-én délután Miskolcon, a Békeszálló telep előtt egy vita hevében egy szamurájkarddal megvágta egy férfi arcának bal oldalát, aki ennek következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Ezt követően egy, a környéken parkoló gépkocsit is megrongált a karddal úgy, hogy annak első és hátsó ablakait betörte, majd futva távozott a helyszínről.

Súlyos döntés

A bíróság szerint a gyanúsított rendkívül agresszív elkövetési magatartása miatt is megalapozottan feltehető az, hogy szabadlábon hagyása esetén a tárgyi bizonyítékok eltüntetésével, valamint a még ki nem hallgatott tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével meghiúsítaná, esetleg megnehezítené a bizonyítást, vagy akár újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!