BOON Sziréna

2016.11.03. 08:20

Lebeszélték a végzetes ugrásról a miskolci férfit

Sátoraljaújhely, Miskolc - Gyermekével együtt akart kiugrani egy fiatal férfi Miskolcon, a Szentpéteri kapui húszemeletes bérházból. Néhány baleset és temetői lopás zavarta meg csupán a kegyelet ünnepét megyénkben.

Sátoraljaújhely, Miskolc - Gyermekével együtt akart kiugrani egy fiatal férfi Miskolcon, a Szentpéteri kapui húszemeletes bérházból. Néhány baleset és temetői lopás zavarta meg csupán a kegyelet ünnepét megyénkben.

Csendesen, viszonylagos nyugalomban telt a halottak napi hosszú hétvége megyénkben. A rendőröknek csak néhány esetben kellett közúti baleset, illetve valamilyen bűncselekmény miatt intézkedniük. Az egyik ilyen Sátoraljaújhelyen történt, ahol egy órán belül elfogták a rendőrök azokat a helyi fiatalokat, akik a temetőben ellopták egy nyugdíjas táskáját – tudatta a megyei rendőr-főkapitányság.

Beismerő vallomást tettek

A gyanúsítottak vasárnap délután 2 óra körül a sátoraljaújhelyi temetőben lopták el a szerettei sírját gondozó 73 éves néni táskáját, benne személyes irataival, bankkártyájával, mobiltelefonjával és több tízezer forint készpénzével együtt. A bejelentést követően a sátoraljaújhelyi rendőrök azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását és egy óra alatt azonosították, majd elfogták a tolvajokat. A gyanúsítottak – a 26 éves B. László és 15 éves öccse – beismerő vallomást tettek a nyomozóknak.

A kollégáimnak köszönhetően nem történt tragédia Miskolcon. Janasóczki Attila

Kedden délután gyermekével együtt akart kiugrani egy fiatal férfi Miskolcon, a Szentpéteri kapui húszemeletes bérházból. Szerencsére a rendőröknek sikerült lebeszélni tervéről a férfit, aki egy családi vita után döntött úgy, hogy kisgyermekével együtt a mélybe veti magát a toronyépületből. A kiérkező rendőröknek köszönhetően azonban nem történt tragédia, ugyanis rövid tárgyalás után jobb belátásra bírták a férfit – tudtuk meg Janasóczki Attilától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

ÉM


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!