BOON Sziréna

2016.10.12. 08:22

Halálos baleset Diósgyőrben - Megoszlik a felelősség a szakértők szerint

Miskolc - A betegszállító vezetője tagadja, hogy tilosban hajtott volna a kereszteződésbe.

Miskolc - A betegszállító vezetője tagadja, hogy tilosban hajtott volna a kereszteződésbe.

Tavaly október 26-án kora délután halálos közlekedési baleset történt az úgynevezett perecesi elágazásnál. Egy Pereces irányába tartó betegszállító ütközött össze egy Diósgyőrbe tartó személykocsival. A betegszállító utasa, egy idős nő a helyszínen meghalt, egy gyalogos – feltehetően maradandó – sérüléseket szenvedett.

A balesetet vizsgáló szakértők szerint mindkét jármű tilosban hajtott a kereszteződésbe, így mindkét sofőr ellen halálos közlekedési baleset gondatlan okozása a vád.

Övvel és zöld jelzésen

A büntetőperben kedden mindkettejüket kihallgatták, a betegszállító vezetője szerint – ellentmondva a szakértői véleménynek – zöld jelzésen haladt át a kereszteződésen, és mind neki, mind utasának be volt kötve a biztonsági öve. A másik vezető részben elismerte felelősségét, a szakértő szerint tilosban haladt át, és a megengedett sebességet is túllépte. A bíróság tanúkat, szakértőket hallgat még meg.

ÉM-SZB


Mindkét fél tilosban hajtott a kereszteződésbe Miskolcon, egy ember meghalt

Miskolc - Mindkét autó vezetőjét vétkesnek találta az ügyészség. Egyikük utasa meghalt.

 

 

Súlyos baleset Diósgyőrben - Meghalt a sérült

Miskolc - Belehalt sérüléseibe a hétfőn délután a miskolci Kiss tábornok és a Bertalan utca kereszteződésében történt súlyos közlekedési baleset egyik sérültje, egy 90 éves nő.

 

 

Súlyos baleset Diósgyőrben, egy gyalogost is elütöttek a járdán

Miskolc - Hét személy sérült meg abban a balesetben, ami Miskolcon történt a Kiss tábornok utcán, a 10-es posta előtt hétfőn délután.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!