BOON Sziréna

2010.06.17. 13:54

Négymillió forint értékben loptak - keresi őket a rendőrség

<p>A Kazincbarcika Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen.</p>

Ismeretlen tettes 2010. június 1-jén tetőbontás módszerével behatolt Trizs községben egy lakóházba és onnan arany ékszereket, készpénzt és egy 9 mm-es Parabellum, éles maroklőfegyvert tulajdonított el több, mint  4.000.000 Ft értékben.

A nyomozás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, a sértettnél lakhatásért cserében dolgozó román nemzetiségű házaspár, akik 2010. május 30-án minden bejelentés nélkül ismeretlen helyre távoztak. Felkutatásuk ezidáig eredményre nem vezetett.

A feltételezett elkövetők személyleírása:

A férfi neve Sandozi Leon Constantin (képünkön), fehér bőrű, 38-41 éves, kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, rövid szőkésbarna hajú. Bajuszt szakállt nem viselt. Folyékonyan és tisztán beszéli a magyar nyelvet, megnyerő stílusú, udvarias. Fülbevalót nem viselt, az egyik karján tetoválás van.

Az asszony neve Graure Ana Loreana, barna bőrű, 27-30 év körüli, kb. 155 cm magas, vékony testalkatú, fekete derékig érő hajat visel, de általában felfogva hordja. Fogai felül feltűnően elhanyagolt állapotúak, feltűnő duzzadt ajkai vannak.

A rendőrség kéri, hogy akik a fényképen látható férfit felismeri, vagy felismerni véli, illetve tartózkodási helyével kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, értesítse a Kazincbarcika Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát.

Bejelentésüket megtehetik a Kazincbarcika Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályára. Telefonon: a 06-48/510-550-es telefonszámon, és Rudabánya Rendőrőrsre a 06-48/353-150-es telefonszámon, vagy a már a jól ismert 112 vagy 107-es ingyenes hívószámon.

Személyesen: a Kazincbarcika Rendőrkapitányságon (Kazincbarcika, Barátság tér 1-3 ) vagy bármely rendőri szervnél.

-B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!