BOON Sziréna

2010.05.23. 16:00

Ipiapacs, egy, kettő, három...

<p>Kazincbarcika - Hiába bujkált, a rendőrök az ágyneműk közt is megtalálták</p>

Eredményes körözési akciót tartottak a barcikai zsaruk szerdán – tudtuk meg Andó László r. századostól, a városi kapitányság nyomozó alosztályának vezetőjétől. Ennek során elfogtak egy személyt, aki ellen pénzbírság meg nem fizetése miatt adtak ki elfogató parancsot, egy parkolóban megtaláltak, majd biztonságba helyeztek egy német rendszámú, a külföldi társhatóságok által közözött gépkocsit és megállapították két személy tartózkodási helyét.

Az elfogás során a keresett illető kaputelefonon még bejelentkezett a nyomozóknak, ám mire azok felértek a harmadik emeletre, már nem nyitott nekik ajtót. Az lehetett a terve, hogy az erkélyen át eliszkol, de a rendőrök kintről is figyelték a házat. Végül a zsaruk lakatost hívtak, aki szakszerűen felnyitotta a lakást, így semmi sem akadályozta meg őket abban, hogy a bújócskát játszó illetőt előcsalogassák az ágyneműtartóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!