BOON Sziréna

2010.03.10. 20:16

Gyilkolt, majd kiugrott Miskolcon

<p>Miskolc - Kettős családi tragédia helyszíne volt szerdán négy óra körül a Vörösmarty utcán lévő egyik tömbház.</p>

Két halottnál helyszíneltek egy időben a forrónyomos rendőrök, és az orvosszakértő. A férfi a kilencedik emeleti lakás ablaka alatt a földön hevert, korábbi felesége pedig vérbe fagyva a lakás szobájában. A körülményből, a néhány perccel korábban lejátszódó cselekménysorból azonnal gyanítani lehetett: vérforraló aljas bűncselekmény történt. (A valódi tényállást, a gyilkosság bekövetkezésének előzményeit a törvény előírásai szerint azonban a rendőrségnek kell majd megállapítani - a szerk.) Az Észak-Magyarország – hivatalosan meg nem erősített – lapértesülése szerint a középkorú férfi heves szóváltás után leszúrta volt feleségét. Majd szinte a rendőrök szeme láttára kivetette magát a harminc méteres mélységbe a járókelők közé.

Néhány héttel ezelőtt történ hasonló házastársi gyilkosság és öngyilkosság. Akkor az idős férfi (ugyancsak Miskolcon) előbb agyonlőtte feleségét, majd halálos golyót röpített magába is. Az dráma csak részben hasonlítható azonban egymáshoz. Most részbeni szemtanúja is volt a gyilkolásnak


Kettős családi tragédia Miskolcon

boon | 2010.03.10 20:08

Miskolc - Miskolc belvárosában, a Vörösmarty úti lakótelep egyik tömbházában szinte egyidőben vesztette életét egy házaspár.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!