BOON Sziréna

2008.10.03. 00:05

Oszlopot döntött egy másik autóra

<p>Ritkán látható baleset történt Miskolcon csütörtökön éjszaka. A Pesti út melletti egyik körforgalomban közlekedő speciális (Kb: 40 méter hosszú) jármű hatalmas rakománya, kidöntött egy villanyoszlopot...&#160;<DIA alt="Oszlopot döntött egy másik autóra" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Oszlopot_d_nt_tt_egy_m_sik_aut_ra/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Oszlopot döntött egy másik autóra" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Sajnos az oszlop mellett parkolt egy régi Ford Tranzit és pontosan a közepére dőlt a vaskos betonrúd, teljesen megrogyasztva az autó karosszériáját. Szerencsére nem ült benne senki sem, így személyi sérülés nem történt. A Miskolcon ritkán látható járműszerelvénynek az útak felett keresztben futó drótok és tábla tartó oszlopok miatt, össze-vissza kellett bolyongania a városban. Portálunk úgy tudja, hogy a villamosforgalmat is teljesen leállítják éjfélkor, mert áramtalanítani kell a vonalat, ugyanis emelgetni kell a drótokat a mintegy 5 méter magas rakomány miatt. Remélhetőleg hamar átjut a szerelvény,az igen sok akadállyal teli városunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!