BOON Sziréna

2008.10.03. 19:55

Elbúcsúztatták a meggyilkolt férfit és lányát...

<p>Járdánháza - Zárt körben temették el az Ózdon meggyilkolt vállalkozót és kislányát pénteken délben Járdánházán. Szigorú őrző-védő biztonsági szolgálat ellenőrzése mellett helyezték örök nyugalomra őket.&#160;<DIA alt="Az ózdi gyilkosság áldozatainak temetése 2008.10.03." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Az__zdi_gyilkoss_g__ldozatainak_temet_se_20/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Az ózdi gyilkosság áldozatainak temetése 2008.10.03." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/recent/bardosek_temetese_medianak_tilos.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/recent/bardosek_temetese_gyaszolok.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/recent/bardosek_temetese_temetoben.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Szigorú őrző-védő biztonsági szolgálat ellenőrzése mellett helyzeték örök nyugalomra pénteken délben a járdánházai temetőben a másfél hete agyonlőtt ózdi vállalkozót és kislányát. A falu temetőhöz vezető utcáit egyirányúsították, és megtiltották a parkolást is. Az önkormányzat határozatban intézkedett erről az helyszínen megszólított polgárőrök szerint. A sajtó képviselőt kizárták a temetőből.
Még a temetőhöz vezető utat is kibérelték a helyszínen lévő rendőr és a szertartást felügyelő biztonsági szolgálat teljesítő emberei elmondása alapján, ezért a szertartásról képfelvételek nem készülhettek. Mintegy ezer fő lehetett szemtanúja, amint örök nyugalomra helyezik apát és lányát. A csendet a temetés vége felé lövéssorozat törte meg. Mint azt később, a távozóktól megtudtuk, a vállalkozó vadásztársai búcsúztak el ily módon, díszsortűzzel barátuktól, és kislányától. A lovas egyesület tagjai pedig, akik a vállalkozó, Sándor és gyermeke Bernadett is rendszeresen lovagoltak, huszár ruhába öltözve tisztelegve búcsúztatták mindenki által szeretett és tisztelt apától és gyerekétől.

Kapcsolódó cikkek:

  • "Nagy baj történt!" - mondta Juditnak Ádám
  • A bizalom lett a végzete
  • Középiskolások segítettek a holttest cipelésében
  • Elsírta magát a gyilkos a bíróságon
  • Agyonlőtte hitelezőjét, és annak kislányát
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!