BOON Sziréna

2008.09.05. 15:01

Hármas ütközés a Kiss Ernőn Miskolcon

<p>Miskolc - Anyagi káros baleset történt Miskolcon a Kiss Ernő utcában péntek délután.&#160;<DIA alt="Hármas ütközés a Kis Ernőn" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/H_rmas__tk_z_s_a_Kis_Ern__337_n/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hármas ütközés a Kis Ernőn" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Harmas-kiserno_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Forgalmi okok miatt állt egy kocsisor, amikor hátulról egy Volkswagen mikrobusz beledurrantott egy Suzuki Swiftbe, ami pedig belecsattant egy Opel Astrába. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős, ugyanis a Suzuki totálkáros lett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!