boon-sportoldal

2018.01.16. 15:00

DVTK: Nagyon sima vereség a Pécsi EAC ellen

Miskolc - Nem sikerült egy meccset sem hoznia a diósgyőri asztalitenisz-csapatnak.

Miskolc - Nem sikerült egy meccset sem hoznia a diósgyőri asztalitenisz-csapatnak.

A férfi asztalitenisz Extraligában vasárnap után hétfőn is asztalhoz állt a DVTK csapata. A Komlóval szembeni döntetlent követően ezúttal – Budapesten, az Ormai-csarnokban – az esélyesebb PTE PEAC Kalo-Méh I. együttese volt az ellenfél. A hazaiak szokásos Széll Zsolt, Molnár István Patrik, Arturs Reinholds hármassal vették fel a harcot, míg az ellenfélnél a többszörös magyar bajnokok, Demeter Gyárfás Lehel, Gerold Gábor és Lindner Ádám fogott ütőt. A párosban már lehetett látni, hogy nem sok sansza lesz a Diósgyőrnek ezen a napon, ugyanis a Széll–Molnár párosnak esélye sem volt a Lindner–Gerold pár ellen, 0:3 (0-1).

Kiütötte az ütőt

A Reinholds–Gerold meccsen a miskolci idegenlégiós próbált erőszakosan játszani, de az ellenfél sokkal jobb volt, sima 0:3 „oda”, összesítésben 0-2 a baranyaiaknak. Széll Lindner ellen folytatta, előbbi csak egy játszmát tudott nyerni (1:3), amivel 0-3-ra módosult az állás. A Molnár–Demeter mérkőzésen az ellenfél szinte kiütötte az ütőt a fiatal játékos kezéből, hétre, ötre és kilencre nyerte a szetteket, s a 0:3-mal már 4-0-ra vezetett a Pécs. A Rein­holds–Lindner találkozón sem változott a játék képe, előbbi összesen 17 poént tudott elérni, és az újabb 0:3-at követően 0-5-re alakult az eredmény. Molnár Gerold ellen sem tudott mit csinálni, ő is simán kikapott 0:3-ra (0-6). Aztán cserélt a PEAC, Demeter helyett Dudás Róbert állt az asztalhoz, de Széll nem fogott ki jó napot, döntő szettben 3:2-re kikapott, amivel megszületett a 0-7-es (reális) végeredmény.

ÉM-MI


Férfi asztalitenisz Extraliga, 8. forduló

  • DVTK I – PTE PEAC Kalo-Méh I 0-7

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!