boon-sportoldal

2017.12.06. 13:42

DVTK: Gödöllőn nyertek, előrehozottan az Extraligában

Miskolc - Előrehozott meccset vívott kedden a DVTK csapata a férfi asztalitenisz Extraligában.

Miskolc - Előrehozott meccset vívott kedden a DVTK csapata a férfi asztalitenisz Extraligában.

A férfi élvonal 9. fordulójának mérkőzését hozta előre keddre a Gödöllői EAC, illetve a Diósgyőr. A házigazdák Bak Imre Zoltán–Pálosi Balázs–Martinecz Gyula hármassal álltak ki, a vendégek pedig a Széll Zsolt–Molnár István Patrik–Arturs Reinholds trióval.

Jól kezdtek

A párost a Bak–Pálosi egység játszotta a Széll–Molnár kettes ellen, nagy csata volt, a végén a szerencse is a diósgyőriek mellett állt (2:3 – 0-1). A Pálosi–Reinholds meccs nagyon változatos volt, de öt menetben a vendégek légiósa győzött (2:3 – 0-2). Martinecz magabiztos játékkal, meglepetésre simán verte 3:0-ra Molnárt, amivel 1-2-re alakult az állás. A Bak–Széll mérkőzésen a miskolci játékos nehezen lendült bele, de a negyedik és az ötödik játszmát is 11-9-re hozva győzött a találkozón 3:2-re, és így máris 1-3 lett a DVTK javára.

A Pálosi–Molnár csatában a hazai játékos megsérült, de így is megverte a gyenge napot kifogó Molnárt 3:2-re, ezzel felzárkózott a Gödöllő (2-3). Ezután azonban minden a diósgyőriek akarata, elvárása szerint alakult: a DVTK lett pingpongosa, Reinholds 3:1-re megnyerte a Bak elleni összecsapását, amivel 2-4-re módosult az eredmény. A Martinecz–Széll meccsen a házigazdák játékosa nagyon agresszíven kezdett, Széll azonban taktikusan, óriási szívvel játszva nyert 3:2-re, amellyel 2-5-re vezetett már a Diósgyőr. A Bak–Molnár összecsapás volt az utolsó a sorban, biztosan győzött a látogatók asztaliteniszezője (0:3), amivel lezárta a meccset is, a DVTK 2-6-ra hozta ezen hétközi mérkőzést.

ÉM-MI


A tények

Gödöllői EAC I. – DVTK 2-6

Győztek: Reinholds (2), Széll (2), Molnár (1) és a Széll-Molnár páros.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!