boon-sportoldal

2015.12.06. 09:18

Győztes hazai meccsel búcsúzna az ÓKC

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában hazai pályán játszik vasárnap délután az Ózdi KC a 12. forduló keretében.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában hazai pályán játszik vasárnap délután az Ózdi KC a 12. forduló keretében.

ÓAM-Ózdi KC – Arago Törökszentmiklósi KE (Ózd, vasárnap, 15.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Négy légióssal erősítette meg a sorait a Törökszentmiklós, bár a tőlünk hozzájuk igazolt Vojinovic Nebojsa a hírek szerint már Boszniában kézilabdázik. Az elmúlt hetek jó szereplésének köszönhetően elmozdultak az utolsó helyről, de a táblázaton elfoglalt helyezésekből egyébként sem szabad kiindulni. Ettől függetlenül nekünk az idei utolsó hazai mérkőzésen nem lehet más célunk, mint a két pont megszerzése, a jelenlegi negyedik helyünket ugyanis csak így tudjuk megtartani. Másrészt a jövő héten még egy nagyon fontos rangadó vár ránk a Ferencváros otthonában, ezért ezt a vasárnapi meccset a zöld-fehérek elleni ütközet főpróbájának is tekintjük. Nem merem elkiabálni, de szerencsére sérültünk nincs, így teljes kerettel várhatjuk az alföldieket vasárnap délután. Nagyon komolyan vesszük a Törökszentmiklóst, hiszen ebben a bajnokságban minden csapat ellen meg kell szenvedni a győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!