boon-sportoldal

2014.10.09. 13:59

Magyar Kupa - ÓKC: Döntetlen és búcsú

Ózd - A férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójában búcsúzott a sorozattól az Ózdi KC együttese.

Ózd - A férfi kézilabda Magyar Kupa második fordulójában búcsúzott a sorozattól az Ózdi KC együttese. A piros-kékek az NB II-ben élcsapatnak számító Nyírbátor otthonában szinte végig vezettek, ám a hazaiak a hajrában egyenlítettek, döntetlenre mentették a találkozót. A szabályok értelmében ebben az esetben pedig az alacsonyabb osztályú együttes, jelen esetben a Nyírbátor lépett tovább.

Jegyzőkönyv

Férfi Magyar Kupa, 2. forduló

VKK Nyírbátor - Ózdi KC 30-30 (16-20)

Nyírbátor, 100 néző. V.: Fibec Z., Szammer P.

Ózdi KC: TÓTH K. - Kóródi (2), Vojinivic (5), Fekete (8), GYURIS P. (1), NYESTE (4), SCITOVSZKY (4). Csere: Losonczi (k), Papp G. (1), Csörgő Zs. (-), Szakál D. (1), Bárdos P. (1), Kocsis R. (2), Nagy P. (1). Edző: Szakál György.

Szakál György: - A mérkőzés kilencven százalékában irányítottuk a játékot, már öt góllal is elléptünk az ellenfelünktől. Ezután a fiatalabbaknak is adtam lehetőséget, ekkor a hazaiak lendületes támadójátéka összekuszálta a védekezésünket. A végén így is a kezünkben volt a továbbjutás lehetősége, sajnos nem tudtunk élni vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!