boon-sportoldal

2014.02.18. 11:07

MVSI: sikeres szezonkezdet

Miskolc - A március 15-i ünnepnap miatt az előrehozott XV. fordulóval indult az NB II-es bajnokság tavaszi idénye a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) férfi kézilabda csapatának, mely ezúttal idegenben tudott nyerni.

Miskolc - A március 15-i ünnepnap miatt az előrehozott XV. fordulóval indult az NB II-es bajnokság tavaszi idénye a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) férfi kézilabda csapatának, mely ezúttal idegenben tudott nyerni.A vendéglátó mátészalkaiak az utolsó esélyek megragadásának, míg a miskolciak a győzelmi „kényszer" tudatában feszültek egymásnak, melynek következtében a 8. percig egyik oldalon sem esett gól. Ezt követően is gólínség jellemezte az első játékrészt, miközben a Sportiskolás csapat vezetett folyamatosan egy-két találattal. Ezt a tendenciát a félidőre még megfordítottak a hazai pálya előnyét élvező nyírségiek.

A második játékrészben a cserékkel elért szerkezeti váltás után, a végig feszes védőmunka mellett hatékonyabbá vált a támadások befejezése is, így az 52. percben, hét gólos vendég-vezetésnél érezhetően kapituláltak a vendéglátók. Az utolsó percek már csak a végeredmény kozmetikázását szolgálták.

Jegyzőkönyv

Mátészalkai MTK – Miskolc VSI 22 : 25 (10:9)

Mátészalka, 200 néző, vezette: Katona, Konyári

MISKOLC VSI: OROSS (kapus) – Semsák 2, Smíger 2, OROSZ 6/2, CSONTOS 5, Bukta 1, Mózer, Csere : Tompa (kapus), Pákozdi 5/2, PÓCS, Horváth T. 1, NÉMETH 3, Horváth Z.

Montovay Péter edző: - Erre számítottunk! Dolgos mérkőzésen, szívósan küzdő ellenfelet sikerült a végjátékra folyamatosan felőrölnünk. Így tovább, ameddig csak lehet!


Junior mérkőzésen: Mátészalkai MTK – Miskolc VSI 36 : 34 (16:18).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!