boon-sportoldal

2013.12.10. 09:34

MVSI: Pontszerzés a listavezetőtől

Értékes pontot szerzett a Miskolci Sportiskola NB II. Észak-keleti csoportjában szereplő férfi kézilabda csapata, amikor is az őszi záró fordulóban a táblázat élén álló VKK Nyírbátor együttesét fogadta.

Értékes pontot szerzett a Miskolci Sportiskola NB II. Észak-keleti csoportjában szereplő férfi kézilabda csapata, amikor is az őszi záró fordulóban a táblázat élén álló VKK Nyírbátor együttesét fogadta.

Az összecsapás tétje a vendégek részéről az őszi elsőség megtartása, miskolci oldalon az élmezőnyhöz való felzárkózás volt. Ennek ismeretében mindkét csapat rendkívül motiváltan, de feltűnően sok hibával kezdte a mérkőzést. A nyírségiek nyugodtak meg hamarabb és a folyamatosabb csapatjátékuknak köszönhetően a szünetre meggyőző előnyt szereztek.

A Sportiskolás csapat nem adta fel, és ha nem is a fordulást követően, de a második félidő 10. percétől, 6 gólos hátrányból kezdte el a felzárkózást. Az utolsó húsz percben önfeláldozó módon játszottak a hazaiak, a kiemelkedő védőmunkával párosuló kapusteljesítmény gyors lerohanásokat eredményezett és a pozíciójáték is gördülékenyebben működött ekkor.

Végül, izgalmas végjátékban, a miskolciak 8:2-es utolsó harmadot produkálva pontot szereztek a bajnokesélyessel szemben és az 5. helyen zárták az őszi szezont.


Jegyzőkönyv

Miskolc VSI – VKK Nyírbátor 22 : 22 (11 : 15)

Felsőzsolca, Városi sportcsarnok, 200 néző


Miskolc VSI : OROSS (kapus) – Semsák, PÁKOZDI (6/2), Horváth T. (1), CSONTOS (3), Bukta (2), HAJDÚ (3) Csere : PÓCS (1), Smíger (1),OROSZ (5/3), Mózer.


Montovay Péter edző: - Amíg szaloncukrot majszoltunk, ellenfelünk bekészítette a virgácsot, amit sikerült kicsenni a kezükből és mi suhintottunk vele. Vesztett helyzetben tudtunk komoly tartalékokat mozgósítani, amelyért mindenkinek maximális elismerés jár. Bizakodva várhatjuk a tavaszi folytatást!


Junior mérkőzés: Miskolc VSI - VKK Nyírbátor 30 : 39 ( 16: 20)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!