boon-sportoldal

2012.11.22. 14:28

„Vállalkozni" fognak a zöld-fehérek játékosai

Az NB I-es női röplabda bajnokság 13. fordulójában hazai környezetben szerepel a miskolci gárda.

Az NB I-es női röplabda bajnokság 13. fordulójában hazai környezetben szerepel a miskolci gárda.Az Albrecht-MVSC-MISI pénteken 17 órától a vasutas csarnokban fogadja a Budai XI SE együttesét.

– Örülök, hogy az elmúlt hét végén két jó mérkőzést játszottunk – mondta Toma Sándor, a zöld-fehérek vezetőedzője. – Előbb Kaposvárott hatalmas csatában 3:2-re veszítettünk, majd Veszprémben 3:0-ás sikert arattunk. Újra láttam bíztató jeleket a csapat játékában, ezért remélem, hogy hazai környezetben győzni fogunk. Optimizmusomat arra is alapozom, hogy még az első körben 3:0-ra diadalmaskodtunk a fővárosban a Budai XI ellen és pénteken este „valamit hasonlót" várok a lányoktól.

Fegyelmezetten

A szakvezető ezután elvárásairól beszélt, tanítványaitól fegyelmezett és határozott játékot kért.

– Mindig az a legfontosabb, hogy az adott pillanatban valamennyien legjobb tudásukat nyújtsák – folytatta Toma Sándor. – Elsősorban arra kell majd törekednünk, hogy jó nyitásokkal gyengítsük meg ellenfelünket és ezután a szélütők vállalkozókedvén és stabilitásán múlik a találkozó kimenetele. Ráadásul hazai környezet-

ben meccselünk, ez is a malmunkra hajtja a vizet. Az összecsapás jó felvezetése lehet a vasárnapi, Nyíregyházán sorra kerülő újabb találkozóra, amely nehéznek igérkezik.

A zöld-fehérek keretében mindenki egészséges és a mester rendelkezésére áll.

ÉM-KT

 Fővárosi gondok

A miskolciak vezetőedzője arról is beszámolt, hogy a Budai XI SE csapata nagyon nehéz körülmények dolgozik, teremgondokkal küzd, edzéseit csak este 9 óra után tudja megtartani, ennek következtében nehezen tudja felvenni a versenyt a mezőnnyel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!