boon-sportoldal

2012.10.18. 13:26

Phoenix KK: Ez sem lesz könnyű

A férfi kosárlabda NB I/B Kelet csoportjában a 3. fordulóra kerül sor, a Tisza TV-Tiszaújvárosi Phoenix KK együttese a EnertHód Vásárhelyi KS gárdáját fogadja pénteken 18 órától.

A férfi kosárlabda NB I/B Kelet csoportjában a 3. fordulóra kerül sor, a Tisza TV-Tiszaújvárosi Phoenix KK együttese a EnertHód Vásárhelyi KS gárdáját fogadja pénteken 18 órától.Brunyánszky István, a Tisza TV-Tiszaújvárosi Phoenix KK edzője: – A Hódmezővásárhely sem lesz könnyű ellenfél, az előző két bajnoki forduló eredményeink ismeretében. Kemény meccsre számítunk ellenük, és hiszünk abban, hogy az eddig elvégzett munkamennyiség végre meghozza a sikert. Teljes csapattal játszunk, sérültünk nincs, nagy akarással küzdve, oroszlánharcosként, győzelemmel akarjuk elhagyni a pályát. Az előző két fordulóban a tavalyi első és második helyen végzett csapatok ellen játszottunk, és noha megvolt rá az esélyünk, hogy megnyerjük ezeket a meccseket, a szoros csaták ellenére nem sikerült. Most azon kell lennünk, hogy ne szerencse döntsön, hanem tudatosan játsszunk, mert a végjátékban ez hozhatja meg a sikert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!