boon-sportoldal

2012.04.06. 13:12

Három edzőmeccsel hangolnak a hat tétmérkőzésre

Két hét múlva kezdi élel-halál harcát a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapata.

Két hét múlva kezdi élel-halál harcát a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabdacsapata.A rájátszásban a 9-12. helyért, vagyis a bennmaradásárt küzdenek a piros-fehérek. Ahhoz, hogy ősztől is az élvonalban szerepelhessenek a 9., vagy a 10. helyet kell megszerezniük – ellenkező esetben kiesnek az NB I/B-be.

Felkészülési meccsek

– Gőzerővel dolgozunk – újságolta Bécsi János, a gárda játékosa, aki technikai vezetőként is dolgozik. – Csütörtökön Gyöngyösön vívtunk felkészülési mérkőzést és 31-30-ra kikaptunk. Ezzel még nincs vége az úgynevezett ráhangoló találkozóknak, hiszen április 11-én 18 órától Debrecenben, a Balmazújvárossal találkozunk, április 13-án 18 órától pedig a tervek szerint az Ózddal mérjük össze tudásunkat, ennek az összecsapásnak azonban még nem ismeretes a helyszíne.

A kövesdi játékosoknak napi két tréninget vezényel Buday Ferenc vezetőedző. A menetrend alól csak a szerdai napok jelentenek kivételt, ekkor rehabilitáció, fürdőlátogatás és gyúrás szerepel programjukban. A „pótalapozást” semmi nem hátráltatja, a keret valamennyi tagja a mester rendelkezésére áll.

ÉM-KT

 Az MKC programja

1. forduló, április 21., 18.00: Mezőkövesdi KC – Orosháza.

2. forduló, április 26., 18.00: Pécs – Mezőkövesdi KC.

3. forduló, május 2., 18.00: Tata – Mezőkövesdi KC.

4. forduló, május 6., 18.00: Mezőkövesdi KC – Pécs.

5. forduló, május 11., 18.00: Orosháza – Mezőkövesdi KC.

6. forduló, május 19., 18.00: Mezőkövesdi KC – Tata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!