boon-sportoldal

2012.04.24. 14:20

A szokásos remek formában

Megkezdődött a nemzetközi szezon a Miskolci VSC fekvenyomói számára, a négyfős csapat a szlovákiai Zemnén szerepelt a GPC szervezet viadalán.

Megkezdődött a nemzetközi szezon a Miskolci VSC fekvenyomói számára, a négyfős csapat a szlovákiai Zemnén szerepelt a GPC szervezet viadalán.Az elmúlt évekhez hasonlóan remekelt a sokszoros világ- és Európa-bajnok Mészáros László vezette együttes, a versenyzők a RAW (profi ruha nélküli) mezőnyben gyűjtötték be érmeiket.

Mészáros  Dávid (ifjúsági kategória, -100 kg) 185 kilós teljesítménnyel nyert, míg az abszolútban második lett. Oláh Ákos (junior kategória, -100 kg) 212,5 kilóval az első helyen végzett ami az abszolút győzelmet is jelentette számára, teljesítménye a felnőtt harmadik helyre is elegendő volt. Stranszki Norbert (felnőttek, -125 kg) 230 kilóval lett aranyérmes, míg Mészáros László (felnőttek, 140 kg) 282,5 kilóval győzött, természetesen az abszolútban is első lett valamint elnyerte a viadal „Bajnokok Bajnoka” címét is.

- PA -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!