boon-sportoldal

2011.12.12. 12:00

Játékosokat keres az MKC

Mezőkövesd - Bajban van a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabda csapata. A sereghajtón az erősítések segíthetnek.

Mezőkövesd - Bajban van a Mezőkövesdi KC NB I-es férfi kézilabda csapata. A sereghajtón az erősítések segíthetnek.

A matyóvárosiak eddig mindössze két pontot gyűjtöttek és az utolsó helyen állnak. A piros-fehérek ennek ellenére sem tettek le a bennmaradásról: keretük megerősítésén fáradoznak.

Januárban csatlakozhatnak

– Három, vagy négy játékos leigazolását tervezzük – mondta érdeklődésünkre Holdoner István, a klub elnöke, majd hozzátette: – Az irányító, a jobbátlövő és a jobbszélső posztra keresünk ütőképes, azonnal bevethető sportolókat.

Vannak kiszemeltjeink, viszont nevekkel egyelőre nem szolgálhatok, mert tárgyalásaink tartanak, s ha sikerrel járunk, az új fiúk januárban csatlakozhatnak keretünkhöz. Helyzetünket nehezíti, hogy a piacon nem túlságosan nagy a választék... Célunk egyértelmű: meg akarjuk hosszabbítani élvonalbeli tagságunkat, ennek érdekében áldozatokat kell hoznunk.

Az egyesület első embere szavaihoz magyarázatként hozzátette: anyagi korlátaik természetesen vannak, hiszen nem költekezhetnek a „világba”. Ami pedig a határidőt illeti, Bécsi János technikai vezető közölte: az országos szövetség döntése szerint március 9-ig lehet engedélyt kérni a frissen szerzett sportolókra, akik elsősorban a rájátszáson tehetnek majd nagy szolgálatot az MKC-nek.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!