boon-sportoldal

2011.12.02. 12:23

Határozott nyitásokkal fogják meg a Veszprémet?

Miskolc - Az NB I-es női röplabda bajnokság 13. fordulójának mérkőzését hazai környezetben vívják a miskolciak.

Miskolc - Az NB I-es női röplabda bajnokság 13. fordulójának mérkőzését hazai környezetben vívják a miskolciak.Az Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese szombaton 17 órától a Veszprémi ESC csapatával meccsel a Csokonai utcai csarnokban.

Egységes játékot!

– Nagyon örülök annak, hogy az elmúlt hetekben hoztuk a kötelező találkozókat, valamennyi  riválisunkat megvertük – közölte Toma Sándor, a zöld-fehérek vezetőedzője. – Ezzel megerősítettük negyedik helyünket a bajnokságban, miközben elléptünk az Újpesttől és a Szolnoktól is. Most az a fő célunk, hogy valamennyi hátralévő mérkőzésünket megnyerjük, ehhez azonban nagyon egységesnek kell lennünk! Számunkra figyelmeztető jel, hogy a Veszprém legutóbb idegenben bizonyult jobbnak az Újpesttől, vagyis a dunántúliak jó formában vannak. Saját magunkról ugyanezt „jelenthetem”, ráadásul mellettünk szól, hogy korábban vendégként 3:2-re nyertünk Veszprémben, így a szombati összecsapásnak is mi vagyunk a favoritjai. Ami a játékelemeket illeti: ellenfeleinket eddig határozott nyitásokkal fogtuk meg és bízom abban, hogy most sem lesz másképpen. Ha jól koncentrálunk és a mezőnyben közönségszórakoztató játékkal rukkolunk ki, a publikum ismét minket fog majd ünnepelni.

Az egyetemen

Két kerettagról a vezetőedző külön is említést tett: „Ez a levelezősök hete volt nálunk: Szabó Barbara és Rédei Liána egyaránt a Semmelweis Egyetem Testneveléstudományi Karán intézte dolgát: mindketten vizsgáztak, bemutatásokon vettek részt és zárthelyit írtak, ezért több edzést is kihagytak, ennek ellenére természetesen pályára lépnek a Veszprém ellen.”

-KT-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!