boon-sportoldal

2011.10.06. 12:56

Miskolci kosarasok Oroszországban

A Miskolci Sportiskola serdülő fiú kosárlabdacsapata Fülöpné Fogarasi Márta és Cserhalmi Ede edzők vezetésével egy meghívásos tornán vett részt Oroszországban, a Moszkvától 600 km-re fekvő Sarov városában. 

A Miskolci Sportiskola serdülő fiú kosárlabdacsapata Fülöpné Fogarasi Márta és Cserhalmi Ede edzők vezetésével egy meghívásos tornán vett részt Oroszországban, a Moszkvától 600 km-re fekvő Sarov városában.  A szeptember végén megrendezett négynapos tornán – amelyen a miskolciak mellett további három orosz együttes vett részt – a MISI együttese a negyedik helyen végzett.

"Óriási élmény és tapasztalatszerzés volt mind a játékosok, mind az edzők számára ez a torna – mondta Fülöpné Fogarasi Márta. – Ezen a részen külföldiek még nem voltak, így nagy köszönet, hogy elsőként mi részesülhettünk ebben a figyelmes és mindenre kiterjedő bőkezű vendéglátásban. Ez nem jöhetett volna létre, ha szülők nem támogatják a csapatot, ezúton is köszönjük nekik. "

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!