boon-sportoldal

2011.10.24. 11:47

Mészáros László „duplázott”

Komárom adott otthont a Raw Fekvenyomó és Erőemelő Országos Bajnokságnak, a viadalon a Miskolci VSC fekvenyomói „szokás szerint” termelték az érmeket.

Komárom adott otthont a Raw Fekvenyomó és Erőemelő Országos Bajnokságnak, a viadalon a Miskolci VSC fekvenyomói „szokás szerint” termelték az érmeket. Mészáros Dávid (ifjúsági kategória, -90kg) 162.5 kilós teljesítménnyel nyert és az abszolút második helyet is begyűjtötte. Oláh Ákos (junior kategória, -90 kg) 205 kilóval ugyancsak az első helyen végzett és szintén második lett abszolútban. Karcsák Attila (open kategória, -110 kg) 190 kilóval harmadik, Kovács Csaba (open kaktegória, -125 kg) 200 kilóval ötödik míg Stranszki Norbert (open kategóra, -125 kg) 235 kilóval második lett. A sokszoros világ- és Európa-bajnok Mészáros László (open kategória, +125 kg) folytatta a tőle megszokott menetelést, 290 kilóval aranyérmet szerzett és természetesen az abszolútban is az élen végzett.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!