boon-sportoldal

2011.09.20. 19:10

DKSK: Kétszer a Cassovia Kosice ellen

A szerbiai, boszniai túrája után ismét hazai pályán játszik edzőmeccset a DKSK-MISI.

A szerbiai, boszniai túrája után ismét hazai pályán játszik edzőmeccset a DKSK-MISI.

A DKSK-MISI NB I/A csoportos női kosárlabdacsapata a hétfőn éjszaka érkezett haza négynapos szerbiai, boszniai túrájáról, amelynek során pénteken és hétfőn a szerb Vrbas vendégeként játszottak egy-egy meccset, szombaton és vasárnap pedig Bosznia-Hercegovinában, Zenicán a II. Amna Fazlic emléktornán vettek részt. A ,,kirándulás” mérlege: három győzelem és egy vereség, valamint bronzérem a kupán.

– Remekül szervezett torna volt a boszniai, komolyan mondom olyan szintű volt, mintha valami kupadöntőt játszottunk volna a nemzetközi szövetség égisze alatt – mondta Milen Vukicevic, a DKSK-MISI szakvezetője. – Nem túl gazdag város Zenica, sokban hasonlít Miskolcra, de a csarnok egy igazi kosárlabda szentély, benne többek között négy kivetítővel, minden igényt kielégítő felszerelésekkel. A szervezők minden kívánságunkat teljesítették, azon voltak, hogy a lehető legjobbat adják nekünk mindenből. De ami ettől is fontosabb, jó csapatok ellen játszhattunk, a Hemofarm a szerb bajnokság ezüstérmese volt tavaly, a horvát Medvescak Zagreb együttesében is vannak jó játékosok, remek a centerkettősük. Ezzel a túrával azonban nem ért véget a felkészülési meccseink sora, szerdán 17 órától a miskolci városi sportcsarnokban a Cassovia Kosice ellen játszunk – ahogy a kassaiak elleni múltkori találkozó, így ez sem nyilvános, de az érdeklődök ezúttal is ugyanúgy bejuthatnak, ahogy két hete –, majd csütörtökön szintén 17 órától már Kassán mérkőzünk meg a Cassoviával.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!