boon-sportoldal

2011.07.05. 20:36

Tompa volt a Diósgyőr

A DVTK este háromgólos vereséget szenvedett osztrák riválisától.

A DVTK este háromgólos vereséget szenvedett osztrák riválisától. Helyszínen tartózkodó kollégánk szerint a piros-fehérek a szombatitól gyengébb teljesítményt nyújtottak, tompán, enerváltan futballoztak, a hartbergiek pörgőbben játszottak. A diósgyőriek egyetlen gólját Luque szerezte a találkozó hajrájában, aki Dobostól kapott egy remek kiugratást, majd átemelte a játékszert a kapujából kilépő hálóőr felett. A DVTK egyébként Hartbergben sem maradt buzdítás nélkül, mert mintegy 10-15 diósgyőri drukker jelen volt a meccsen.  A jövő szombati bajnoki rajtra itthon folytatja a felkészülést a gárda, szombaton 17.30-tól a szlovák Tatran Presov érkezik edzőmérkőzésre Miskolcra


Jegyzőkönyv

TSV Hartberg (osztrák II. o.) – Diósgyőri VTK 4-1 (0-0) 

Hartberg, 100 néző. V.: Wolf.

DVTK: Rados (Farkas B., 46.) – Vadász, Gal, Savo Rakovic, Gohér (Budovinszky, 62.) – Gallardo, Abdouraman, Lippai (Dobos, 62.), Luque – Menougong, Seydi.

Edző: Benczés Miklós.

Gólszerzők: Stefan Rakovic (52., 64.), Kroszicnik (53.), Strobl (58.), illetve Luque (86.).


A vasárnapot sem a bükfürdői edzőtáborban töltötték a diósgyőri labdarúgók.

A VIII. Király Kupa nemzetközi labdarúgó-tornán vett részt Szombathelyen a DVTK szombaton és ha már ott voltak a piros-fehérek el is hódították a kupát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!