boon-sportoldal

2011.07.12. 18:57

Balmazújváros: Újabb hajdúsági gárda az NB II-ben

Balmazújváros - Régi álmuk vált valóra a balmazújvárosi labdarúgóknak azzal, hogy a 2011/2012-es idényben az NB II-ben indulhatnak.

Balmazújváros - Régi álmuk vált valóra a balmazújvárosi labdarúgóknak azzal, hogy a 2011/2012-es idényben az NB II-ben indulhatnak.

Az eddig NB III-as Balmazújváros a jövőben a Nemzeti Bajnokság második vonalában szerepelhet, miután az Újváros megvásárolta a Bőcs Sport Kft-t, és ezzel együtt a Bőcs NB II-es indulási jogát. A részletekről dr. Tiba István, a Balmazújvárosi Futball Club elnöke tájékoztatta a Naplót.

A Balmazújváros kerete

– A csapat pontos nevét még nem lehet tudni, próbálunk egy névadó szponzort találni, aki segítené az egyesület működését. A keretünk még igencsak alakulóban van – természetesen leülünk tárgyalni azokkal a bőcsi játékosokkal, akiknek szerződésük van, és meglátjuk, mit akarnak, a maradókkal egészül majd ki a már meglévő játékosállományunk, illetőleg szeretnénk még igazolni is. Saját játékosaink mind örülnek ennek a lépésnek, régóta vártuk, hogy egy szinttel fentebb léphessünk – mondta az újvárosi egyesület vezetője, aki az edzőkérdésről is ejtett pár szót.

Szalánczi Tamás, a csapat eddigi trénere távozott tőlünk, a Debreceni Labdarúgó Akadémiánál folytatja a munkát. Arról, ki irányítja a jövőben a fiúkat, már folynak a tárgyalások, a héten várható végleges döntés. Már várjuk az NB II-es szereplést, szeretnénk stabil középcsapattá válni a második vonalban – tudtuk meg dr. Tiba Istvántól.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!